De Zeeman Pro

Commercieel duikmateriaal

Alle materiaal voor de professionele/beroepsmatige duiker? Bij De Zeeman PRO zijn we thuis in de wereld van de beroepsduiker en dit in verschillende regio’s in de wereld. Ons materiaal komt in de meest barre omstandigheden tot zijn recht. Bij De Zeeman PRO kiezen we resoluut voor toonaangevende merken, met een onberispelijke reputatie die hun meerwaarde en betrouwbaarheid al meermaals bewezen hebben. Op het vlak van veiligheid onder water, wil u immers geen enkel risico nemen. 

Volledige beroepsmatige uitrustingen

Beroepsmatige duikers kunnen bij ons terecht voor hun volledige uitrusting. Van duikpak tot duikhelmen en gereedschappen en meer. 

Ontdek hieronder het aanbod van de door ons gevoerde merken. U kan ook gelijk de hele catalogus van ons commercieel duikmateriaal ontdekken. 

De door ons gevoerde merken

Herstellingen & onderhoud

Uw materiaal laten herstellen of onderhouden? Wij geven workshops zodat u zelf aan de slag kunt, maar net zo goed onderhouden en herstellen we uw duikmateriaal in ons eigen atelier. 

Rental duikmateriaal

Bij De Zeeman PRO huur je het juiste materiaal voor elke gelegenheid: duikhelmen, maskers, duikpanelen, umbilicals, video systemen en meer.

De Zeeman Pro

Contacteer ons

Wenst u bijkomende informatie over de producten of zit u nog met vragen? Aarzel niet ons te contacteren. We helpen u graag verder met uw vragen. 

Volg ons op social media:

Contactformulier