De Zeeman Pro

Over ons

De Zeeman PRO, dat is jarenlange ervaring in het aankopen, onderhouden en verkopen van duikmateriaal voor professionelen. De afgelopen 45 jaar zijn we uitgegroeid tot een referentie op het vlak van duikmateriaal voor beroepsmatige duikers, militairen en life support.

Onder onze klanten bevinden zich heel wat vooraanstaande en wereldwijd actieve bedrijven, regeringen en instanties. 

Meer dan enkel de verkoop
van duikmateriaal

Bij De Zeeman PRO zweren we bij kwaliteit en zetten we in op het optimaal informeren en ondersteunen van onze klanten. Daarbij kijken we verder dan enkel verkoop en zorgen we ook voor onderhoud en herstellingen. Daarbij leiden we ook heel wat klanten op, zodat ze hun eigen materiaal kunnen onderhouden. 

Ook de komende jaren blijven we investeren in onze dienstverlening, infrastructuur en materiaal. Wereldwijd aan de top blijven van onze industrie en continu de vinger aan de pols houden, daar streven we naar.

In het bezit van een waaier aan certificaten

Al sinds 1997 zijn we ISO 9001:2015 BVQI gecertificeerd en daarnaast beschikken we over nog tal van andere certificaten. Niet voor niets geven tal van toonaangevende merken ons hun vertrouwen. 

Het team

De kracht van De Zeeman PRO: het gemotiveerde team! Stuk voor stuk beschikken we over de nodige expertise, ervaring en passie voor duiken. We kennen onze producten door en door en kunnen u dan ook gericht adviseren.

Onze experts beschikken over heel wat certificaten en herstellingen en onderhoud gebeuren in ons eigen atelier. Geregeld organiseren we ook trainingen en workshops, onder meer voor Kirby Morgan en Divex. 

Kwaliteit, service & veiligheid

De 3 pijlers van ons bedrijf, al sinds de oprichting in 1976. Al meer dan 45 jaar staan we garant voor merken van topkwaliteit en zorgen we voor een geweldige ondersteuning. Als kleine en flexibele organisatie zijn we in staat snel te schakelen en in te spelen op de wensen van onze klanten. 

Onze klanten veilig onder water laten werken, met 100% zekerheid, daar streven we als team elke dag naar. 

Onze filosofie

"The happiness of low prices is long forgotten after the bitterness of poor quality and bad service!"