NIEUW: ProTouch™
onderwaterlaselektroden van Broco

NIEUW van Broco Underwater!
ProTouch™ Onderwater Laselektroden

Broco Underwater’s nieuwe ProTouch ™ is een laag koolstofstaal onderwater laselektrode biedt alle positie lasmogelijkheden en een uitstekende laskwaliteit.

ProTouch biedt commerciële duikers een andere kwaliteit keuze voor onderwater reparatie en onderhoud banen en zorgt voor consistente certificeerbare onderwater las kwaliteit, het elimineren van kostbare rework. ProTouch kan worden gebruikt in vele toepassingen waar staal onder water moet worden verbonden volgens de voorschriften.

ProTouch voldoet aan de AWS D3.6-specificaties van de American Welding Society voor lassen van klasse B, AWS A5.1-specificaties voor laselektroden voor booglassen met afgeschermd metaal, en de aanvaardingscriteria voor radiografische inspectie van klasse 1 van MIL-STD-2035. ProTouch voldoet aan de vereisten voor Radiografie Klasse A, Trekklasse A, Charpy Impact Klasse A en Hardheidsklasse B van AWS D3.6.

Net als alle Broco onderwater laselektroden, zijn ProTouch gecertificeerd, verzegeld in een Mil-Spec folie zakje om besmetting te voorkomen, en verpakt in een stevige hersluitbare plastic buis voor maximale bescherming. De gebruiksaanwijzing staat op het etiket. Zoals met alle snij- en lasapparatuur onder water, dient u voor gebruik alle veiligheidswaarschuwingen en gebruiksaanwijzingen te lezen en op te volgen.

ProTouch is momenteel verkrijgbaar in elektroden met een diameter van 1/8″.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@dezeeman.be